Kom jezelf ontmoeten via je voeten

Praktijkervaringen – Reflexologie

Hieronder treft u een korte impressie van de reacties uit mijn praktijk. Wilt u nog meer lezen? Klik dan hier voor een overzicht van mijn praktijkervaringen of neem direct contact met mij op. 

Het is niet alleen de aanraking die heel prettig is, het is ook de betrokkenheid die heel goed voelt! 

Doof gevoel in de tenen

Ik heb 30 jaar geleden een hernia gehad en had daarna aan drie tenen een doof gevoel. Na vijf behandelingen is dat gevoel weer helemaal terug, erg prettig want zo loop ik wel beter! 

Hoofdpijn

Al zo lang hoofdpijn, de moed bijna opgegeven, bijzonder dat ik bij jou zo snel opknap. Mijn man ziet het ook, hij belt je om ook een afspraak te maken.” 

Aambeien

Heel bijzonder zoals mijn stoelgang is verbeterd, ik ga nu regelmatig wat ik mijn hele leven nog niet heb gehad. Van de aambeien heb ik helemaal geen last meer! 

Fluittoon in oor

Mijn moeder en mijn oma hadden het, ik ben bang dat ik er ook veel last van ga krijgen. Ontspannen door het leven gaan helpt wel merk ik. Ik hoor het nu heel af en toe nog en veel zachter. 

Rugpijn

Ik was mijn zwakke rug geworden, had geen vertrouwen meer in mijn lijf. Nu denk ik niet meer aan mijn rug en ben ik verbaasd dat ik hem zo af en toe nog eens voel…! 

© 2013 - 2022 Richt Inzicht

Realisatie: Websiteam in samenwerking met Studio Impact