Kom jezelf ontmoeten via je voeten

RoloR

  • Reizen met RoloR, het boek
  • RoloR, de werkkruk voor praktijken en scholen
  • RoloR, de lesmethode, over de oorspronkelijke reflexologie

Het boek Reizen met RoloR

Reisbeschrijving

Het leven is een reis. RoloR is een spiegel die spiegelt en reflecteert. Zo neemt hij je mee op reis langs verschillende onderwerpen die belangrijk zijn in het leven:

liefde, gezondheid en geluk voelen, balans, reflexologie en samen zijn.

In dit deel gaan we speels in op deze onderwerpen met woorden, tekeningen, foto’s, oefeningen en uitnodigingen om met elkaar ideeën te delen. Tijd hebben voor elkaar en delen wat we denken geeft ons geluk, als we dit respectvol en met liefdevolle vriendelijkheid doen.

Het vertrekpunt van zijn verhalen is reflexologie. Het is belangrijk dat reflexologie een plek krijgt in het dagelijks leven – waar het ook hoort te zijn.

RoloR nodigt je uit te voelen wat je voelt en daarover met elkaar te praten. Zo leggen we een basis voor een samenleving waarin we communicatief, gevoelig en respectvol met elkaar om kunnen gaan.

Dit boek is voor jong en oud en bestaat uit twee delen. In het prentenboek komt de kennis op een speelse, kleurrijke en kindvriendelijke manier aan bod. Je kunt na elke gekleurde tekst een adempauze inlassen. Het fotoboek reikt de inzichten op een heel andere manier aan. De natuurfoto’s kunnen je helpen om te verstillen, te kijken en te voelen.

Dit is het eerste deel van een serie over RoloR. Elk deel is onafhankelijk van elkaar te lezen.

Wij wensen jullie een dynamisch evenwicht, veel plezier en ontspanning toe tijdens deze reis.

Bestel het RoloR boek hier:

voorkant boek  UItnodiging Rolor bk midden

2016-11-05-16-35-58

RoloR kruk voor de beste houding.

De speciaal ontwikkelde RoloR kruk maakt het mogelijk om de reflexologie technieken vanuit de heupen in één vloeiende en ontspannen beweging uit te voeren. Hierdoor kan met minimale energie maximale druk worden toegepast.

Bestellen kan bij www.reflexsupply.nl

dop

kruk3 2016-07-12-11-42-24

RoloR lesmethode

Zie de informatie bij deze LINK naar www.reflex-tin.nl

Rolor AK

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen maar wil je wel meedoen aan het kraamcadeau! Dan kun je een gift voor Mister A ook storten op het volgende banknummer

NL48TRIO 0198572239 op naam van de Stichting Reflexologisch Instituut Nederland onder vermelding van gift mister a. Hartelijk dank alvast.

© 2013 - 2022 Richt Inzicht

Realisatie: Websiteam in samenwerking met Studio Impact